

Sugar pastes
|
Chocolate pastes
Almond pastes
Special diets
Crisco
|
![]() |
Cupcake Toppers
Non-edible decorations
Sprinkles & confetti to sprinkle
|
Food coloring
|
Edible decorations
Fabric ribbons and rhinestones
|
![]() |
Cake molds
|
Pastry Equipment
Electric Appliances
|
Cake design and pastry book
Piece holder
Pastry piping bags
Pastry tips
|
![]() |
Round edible photo - 20 cm
|
Edible photo A4 - 21 x 29 cm
|
![]() |
Cake design essentials
Electrical appliances for pastry and cake design
|
Modeling molds for sugar paste
|
Piece holder
Pastry embossing pliers
Food lace & accessories
Cake Stencils
|
![]() |
Cake trays and bases
Cake boxes
|
Cupcake displays
Biscuit and confectionery bags
Decorative ribbons
|
![]() |
Cupcakes
Donut equipment
Burn away cake equipment
|
Cakepops
Magnum Cakes
Shortbread cookie materials
|
Working with chocolate
Macarons
Number Cake
|
![]() |
Icings, fillings, and creams
|
Culinary aids and additives
|
Dried fruits
Special diets
|
![]() |
![]() |
Birthday decorations
|
All ages
Animal birthday decoration
Sports birthday decoration
Birthday candles
|
Baptism decoration
Wedding
Retirement Cake
Balloons
Tableware
|
Matériel pour la chandeleur
Carnival
Grandmother's Day
Ramadan cake decoration
Father's Day cake decoration
New Year
Idées cadeaux
|
Delicious Silkytop strawberry buttercream mix in a 300 gr bag.
This cream is used for:
- the filling of a cake, both in traditional pastry and in Cake design
- topping the cupcakes using a piping bag
- fodder from a log or petit fours
- desserts.
This filling is also suitable for sugar paste cakes.
300 grams of buttercream mix makes the topping for approximately 24 cupcakes.
1) Pour une crème au beurre douce et légère: mettre 150 g de poudre, 150
g de lait (ou 150 g d'eau) et 180 g de beurre non salé à température ambiante
dans un bol. Mélanger pendant 1 minute à basse vitesse. Battre pendant 5/7
minutes à vitesse maximale.
2) Pour une consistance plus dense:Mettre 210 g de poudre, 90 g de lait (ou
d’eau) et 180 g de beurre non salé à température ambiante dans un bol.
Mélanger pendant 1 minute à basse vitesse. Battre pendant 5/7 minutes à
vitesse maximale.
Sucre, sirop de glucose, huile végétale entièrement
hydrogénée (huile végétale de palme, huile végétale de palme entièrement
hydrogénée), amidon modi é, émulsi ants (monoglycérides et diglycérides
d'acides gras, esters acétiques de monoglycérides et diglycérides d'acides
gras), protéines de lait, stabilisants (phosphate de potassium, gomme
xanthane) et antiagglomérants (dioxyde de silicium), arôme et colorant
(cochenille).
CONSERVATION: dans un endroit frais et sec. GARDEZ LE SACHET FERMÉ.
Valeur nutritive moyenne pour 100gr | |
---|---|
Energie | 2 005 Kj - 477 Kcal |
Graisses | 17 gr |
dont saturées | 16 gr |
Glucides | 80 gr |
dont sucres | 57 gr |
Protéines | 1 gr |
Sel | 0.11 gr |
![]() |
Chronopost - Livraison express en point relais : Delivery scheduled the 02/18/2025 |
![]() |
Livraison à domicile Predict : Delivery scheduled between the 02/18/2025 and 02/19/2025 |
![]() |
Livraison en relais Pickup : Delivery scheduled between the 02/18/2025 and 02/19/2025 |
![]() |
Chronopost - Livraison express à domicile : Delivery scheduled the 02/18/2025 |
![]() |
Livraison sur lieu de travail (UNIQUEMENT EN ENTREPRISE) : Delivery scheduled between the 02/18/2025 and 02/19/2025 |
Modération des avis Autourdugâteau.fr