Egg-white-powder-pastry-ingredient

Powdered egg white

Powdered egg white is the perfect substitute for fresh egg white.

This preparation will prevent you from wasting your egg yolks when making your macarons for example!

It is perfect for preparing royal icing, simply mix 10g of powdered egg white with 60g of water and around 400g of icing sugar + a pinch of citric acid or cream of tartar.

120gr pot

This product is Halal certified.

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Features Powdered egg white

F54800
Special diets
Halal
Shortbread cookie material
Glaçage royal & ingrédients
Marque
Funcakes
Availability
In stock

2 blancs d'oeufs: 10 grammes de blanc d’oeuf en poudre + 70 ml d’eau. Ce mélange doit être utilisé dans les 4h.

Glaçage royal: mélanger 10 g de blanc d'œuf en poudre avec 60 ml d'eau, 300 à 500 g de sucre glace et une pointe d'acide citrique.

poudre de blanc d’œuf fermier (100%)

Peut contenir des traces de lait et fruits à coque.

Pour les allergènes, voir les ingrédients en gras.
Ce produit est certifié Halal.


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