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Cream of tartar 50 gr

Cream of tartar is an ingredient often used in baking of 100% natural origin (present naturally in grapes) known as a natural baking powder.

This leavening agent allows you to make homemade baking powder to prepare cakes, bread or even brioche.

Tartar powder is used in particular to stabilize and increase the volume of egg whites in your preparations such as meringue, also useful to prevent the recrystallization of sugar and allow your cakes to keep their softness.

Content: 50 gr

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Features Cream of tartar 50 gr

9261664
Marque
Decora
Availability
In stock

Pour réaliser une levure chimique maison: mélanger 100 gr de poudre de crème de tartre avec 50 gr de bicarbonate de soude et 50 gr d'amidon de maïs.

Votre levure chimique pourra être conservée plusieurs mois dans un bocal hermétique.

Pour réaliser une meringue: ajouter environ 1ml pour 1 blanc d'œuf.

Crème de tartre E336 (Tartrates de potassium).

Peut contenir de traces de céréales contenant du gluten, lait, arachides, soja et dérivés.

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