Gelatin powder

Bovine gelatin powder 60 gr

Pure gelatin powder of excellent quality is a natural gelling agent, it is halal certified.

Powdered gelatin 150 bloom is used to bind and thicken creams, mousses, bavarois, flans and fruit jams. You must add 20 g of gelatin per liter of product to obtain the correct thickening and 40 g for a flan that does not flow.

Preparation: Pour the necessary quantity of powdered gelatin into the liquid. Heat everything up to 40ºC while stirring so that the gelatin dissolves. Attention ! The preparation must not cook! Let it cool and refrigerate the mixture.

Gelatin cannot be used with the following fresh fruits: pineapple, kiwi, papaya, mango and ginger.

60 gr jar.

Halal certified.

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Features Bovine gelatin powder 60 gr

F54480
Special diets
Halal
Weight
60 gr
Marque
Funcakes
Availability
In stock

Versez la quantité de gélatine en poudre nécessaire dans le liquide. Chauffez l'ensemble jusqu'à 40 ºC tout en mélangeant pour que la gélatine se dissolve.

Attention ! La préparation ne doit pas cuire ! Laissez refroidir et prendre le mélange au réfrigérateur.

La gélatine ne peut pas être utilisée avec les fruits frais suivants : ananas, kiwi, papaye, mangue et gingembre.

gélatine bovine (E441). Bloom 150.

Le Bloom mesure le pouvoir gélifiant de la gélatine, cet indice est important en termes de qualité.

Le degré Bloom se situe généralement entre 50 et 300.

Ce degré indique la force du pouvoir gélifiant de la gélatine.

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